Sivut

tiistai 3. syyskuuta 2013

Ristiäiset (osa 2)









Lupasin palata vielä näihin ristiäisiin. Nyt olen saanut isi-pappan ottamat kuvat ja tämä postaus painottuu tarjoiluihin. Taustalla vilahtelee muuten meidän keittiö, siitä en varmaan ole vielä laittanut tänne mitään kuvia! Niin ja alussa bonuskuva Pikkuherra Y:stä juhlamekossa, söpis.

Ristiäiskahvit juotiin muumimukeista, ne on mun lemppareita. Tarjolla oli suolaista ja makeaa. Suolaista: täytettyjä croissantteja, feta-pinaattipiirakkaa ja lohi-wasabileipiä. Makeaa: täytekakku, sitruunatorttu, brownies ja lusikkapikkuleivät. (Apuja sain tarjoiluihin niin paljon, että näistä kaikista en tehnyt itse kuin sitruunatortun ja browniesit!!) Sitruunatorttu on sama, jonka tein täällä. Brownies-resepti löytyi Leivonnaisia herkkusuille -kirjasta, mutta lopputulos oli mun mielestä aika mutakakkumainen. Tomeitou tomaatou, hyviä suklaapommeja ne silti oli. Päällä oli suklainen tuorejuustokuorrute. (Reseptin saatan jossain vaiheessa laittaa tänne blogiin, mutta nyt on taas sellainen tilanne, etten jaksa. Hups!)

Erikoismaininnan saavat yksinkertaiset lohileivät. Saaristolaisleivän päälle laitettiin philadelphiasta ja wasabista sekoitettu levite, lopuksi graavilohen pala. Voilà, valmis ja niiin hyvää! Pikkulippuset askartelin itse coctailtikuista ja kuvioteipistä. (Pitihän sitä jotain näpertää...)

Ristiäiset sujuivat siis hyvin myös tarjoiluiden osalta. Ihanat juhlat. Olipas kivaa katsella näitä kuvia ja fiilistellä. Kiitos iskä kuvista!


1 kommentti:

  1. Ja kaikki oli NIIN namia... :D Ja sen lisäks mainiota silmänruokaa!
    Jos jotakin pitäis erityisesti arvostaa, niin nuo (erikoismaininnan jo saaneet) lohileipäset laittaisin ykköseksi. Mut kaikki muut olis kyllä sit heti seuraavana.
    - mummuliini

    VastaaPoista