Meillä tehdään aika paljon salaatteja. Tonnikala ei ole ollut kuvioissa pitkään aikaan, unohdan sen olemassaolon aina välillä. Mutta viime viikolla tein tonnikalasalaatin. Hyvää!
Villa Kuppilan tunasallaadi
salaattia
1/3 hunajameloni
1/2 fetaköntsä
1 iso tomaatti (hollantilainen terttutomaatti maistui tomaatilta tähän vuodenaikaan)
2 keitettyä kananmunaa (8 min.)
1 prk tonnikalaa (oliiviöljyssä)
suolaa & pippuria
oliiviöljyä
Revi salaatti kulhoon, lorauta mukaan oliiviöljyä ja pyörittele. Levitä öljytty salaatti suurelle tarjoilulautaselle. Kokoa päälle pilkotut aineet haluamassasi järjestyksessä. Ripottele päälle suolaa & pippuria myllystä ja ehkä öljyäkin voi vielä maun mukaan ripsottaa.
Tästä annoksesta söi kaksi aika nälkäistä aikuista.
Mumskis.
Kyllä oli hyvää :) Kiitos!
VastaaPoistaT. Kuppilan isäntä
Tyytyväinen herra Y ;)
Poista